sigla sigla sigla sigla sigla sigla

Activitatea 3.4 – Organizare cursuri de instruire producatori locali

Asociația Grupul de Acțiune Locală Confluențe Nordice a organizat instruirea producătorilor locali cu tema “Branding, etichetare produs, promovare”, activitate realizată în cadrul proiectului “Cooperare pentru valorificarea produselor locale prin originalitate si calitate”, finanțat prin FEADR Măsura 421 – Implementarea proiectelor de cooperare, Axa IV – LEADER.
Instruirea a avut loc în Oraşul Gura Humorului, în perioada 26 – 28 Iunie 2015, la Hotel Best Western Bucovina, Str. Piața Republicii, Nr. 18, Județul Suceava și a fost susținută de S.C. Doamnele Bucovinene S.R.L.
Grupul de producători locali selectat a fost foarte cuprinzător și variat cu reale calități și potențial, din acesta făcând parte producători ce comercializează următoarele tipuri de produse/activează în următoarele domenii: produse lactate, carne și produse din carne, miere de albine, creșterea animalelor, culturi vegetale, morărit, măști și împletituri de sfoară. Aceștia au dobândit cunoștințe de branding și de etichetare a produselor necesare pentru dezvoltarea propriei afaceri.